Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rize İl Müdürlüğünden Ofisimize Ziyaret

25 Mart 2016 Cuma

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rize İl Müdürlüğünden, İl Müdürümüz Sn. Erhan Kavaz, Şube Müdürü Sn. Ercüment Yüksel Cinel, ve Endüstri Mühendisi Sn. Asude Çil, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisimizi ziyaret ettiler.

Görüşme sırasında, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında, TTO Koordinatörümüz ve aynı zamanda Rize KÜSİ İl Temsilcimiz Sn. Doç.Dr. Göktuğ Dalgıç, TTO uzmanlarımız ve İl Müdürlüğü misafirlerimiz ile Kamu-üniversite-sanayi işbirliğini en üst düzeyde uygulayarak, Türkiyeyi yüksek teknoloji üssü haline getirmek” vizyonuna sahip olan KÜSİ Stratejisi ve Faaliyetleri değerlendirildi. Önümüzdeki dönemde KÜSİ Eylem Planı kapsamında Üniversite ve Sanayi arasında ki işbirliğini geliştirmek ve etkin hale getirebilmek için yapılabilecek çalışmalar ve etkinlikler hakkında konuşulan görüşme sonunda misafirlerimize zaman ayırıp bizleri ziyaret ettikleri ve bilgilendirme yaptıkları için teşekkür edildi.