Çay Konulu İlk Toplantımız Gerçekleşti

26 Şubat 2016 Cuma

Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen ve TTO Yürütme Kurulunun belirlemiş olduğu öncelikli alanlarımızdan ilki olan “Çay Alanı Toplantısı”, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin’ in başkanlığında; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Efe’nin, TTO Koordinatörü Doç. Dr. Göktuğ Dalgıç’ın, TTO Yürütme Kurulu Üyelerinin, TTO Uzmanlarının ve konu ile ilgili çalışma yapan değerli akademisyenlerimizin katılımıyla 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşti.  Bölgemizde ve dünyada çayın önemi, mevcut sektörel sorunlar ve Üniversitemizde çayla ilgili gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda, araştırmacılarımız sırası ile bu alanda yapılan çalışmalar ve sorunlar hakkındaki görüşlerini beyan etti. Katılımcıların ileride yapılabilecek işbirliği çalışmaları ile ilgili fikir ve önerilerini beyan ettiği toplantıda, 7 Mart 2016 da yapılacak olan ikinci toplantı için de gündem konuları belirlendi. Toplantı sonunda rektör yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin tüm katılımcılara toplantıya katıldıkları ve değerli fikirlerini paylaştıkları için teşekkür etti.