Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Hocalarımız ve Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yetkilileri ile Proje Toplantısı

02 Aralık 2016 Cuma

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi akademisyenlerimizden Doç.Dr. Banu Bekçi,  Yrd.Doç.Dr. Derya Nur Dinçer, Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanı Gözde Tüysüz ve İlimiz okullarından Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Mustafa Bal ve kurum proje sorumlusu Makine Teknolojisi öğretmeni Sayın Yunus Ceylan kurumlar arası ortak işbirliği çerçevesinde mevcut proje fikirlerini ve gelecek dönemde yapılabilecek projeleri konuşmak üzere bir araya geldi.

Yetkililerin liseleri bünyesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptığı, Üniversitemiz ve TTO’nun verebileceği hizmetlerin görüşüldüğü ve işbirliği açısından da oldukça verimli geçen toplantı önümüzdeki günlerde yapılacak olan diğer proje toplantılarıyla devam edecek.