Üniversite – Sanayi İşbirliği Toplantılarımız Devam Ediyor

17 Ağustos 2017 Perşembe

Üniversite-Sanayi İşbirliğini geliştirmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Son olarak çay teknolojileri ile ilgili yürütülen işbirliği çerçevesinde Ataç Otomasyon ve akademisyenlerimiz bir araya gelerek yapılacak olan proje hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
     Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi’nin koordinasyonunda gerçekleşen toplantıya, TTO Koordinatörü ve KÜSİ İl temsilcisi Doç.Dr. Göktuğ Dalgıç, TTO Uzmanı Gözde Tüysüz, İlimizin önemli firmalarından ATAÇ Otomasyon’un Genel Müdürü Ataç Yıldız ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyelerimizden Yrd.Doç.Dr. Burak Tüysüz, Yrd.Doç.Dr. Ersen Beyatlı, Yrd.Doç.Dr. İlker Özçelik,  ve Yrd.Doç.Dr. Habibe Durmaz katıldı.
     Teknoloji Transfer Ofisi olarak öncelik verdiğimiz en önemli alanlardan biri olan Üniversite-Sanayi İşbirliğini geliştirmeye yönelik faaliyetlerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecektir.