Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

28 Nisan 2017 Cuma

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (RTEÜ-TTO), Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) işbirliğinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecektir.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak kuracakları işletmelerin başarı olanaklarını artırmak amacı ile yapılan kuramsal ve uygulamalı bir eğitim programıdır.

KOSGEB’in yeni girişimcilere yönelik olarak sunduğu toplam 50 bin TL geri ödemesiz 100 bin TL geri ödemeli Girişimcilik Desteğinden faydalanmak isteyen katılımcılara yönelik olarak verilecek olan eğitim Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde gerçekleştirilecektir.

Eğitimler 11-14 Mayıs (1.grup) ve 25-28 Mayıs (2.grup) tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Toplam 32 saat olan eğitime katılmak isteyen adayların aşağıda yer alan linkten başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Son başvuru tarihi, 02.05.2017 olarak belirlenmiştir.

Eğitim etkinliği ve başvuru şartları için tıklayınız.

Eğitim programı için tıklayınız.

Başvuru Formu için tıklayınız.

***Kontenjan sınırlı sayıda olup kesin kayıt işlemleri için daha sonra iletişime geçilecektir.